Κυνηγός έχασε τη ζωή του στην περιοχή της Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, 21 Οκτωβρίου 2018, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν κυνηγό, στην περιοχή της Γορτυνίας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο τύπου της Αστυνομίας ενημερωθήκαμε ότι, ομάδα κυνηγών ενώ είχαν πάει για κυνήγι αγριόχοιρου συνέβη ένα τραγικό συμβάν στην περιοχή Όχθια Γορτυνίας.

Λίγο πριν της πέντε το απόγευμα της Κυριακής, ένας εξ αυτών τραυματίστηκε από πυροβολισμό σοβαρά, ο άτυχος 25χρονος κυνηγός μετά από λίγο εξέπνευσε. 

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τροπαίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κορινθία – Προς Ευρωστίνα το βασικό μέτωπο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην Κορινθία...

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ