“Μαύρη χήρα”: Η πρόεδρος μεροληπτεί – Ζητώ την αλλαγή της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη

Με την έναρξη της σημερινής ημέρας η κατηγορούμενη υπέβαλλε μέσω των συνηγόρων υπεράσπισής της αίτημα εξαίρεσης της προέδρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη οι δικηγόροι της κατηγορούμενης αποχώρησαν από τη συνεδρίαση διαμαρτυρομένοι για τη συμπεριφορά της προέδρου.

Σήμερα λοιπόν οι δικηγόροι υπεράσπισης προσήλθαν στο δικαστήριο και ζήτησαν την εξαίρεση της προέδρου, με την κατηγορούμενη να ξεκαθαρίζει εξαρχής πως επιθυμεί να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους της και όχι τους νέους δικηγόρους που ορίστηκαν μετά την αποχώρηση των δικών της δικηγόρων την Τετάρτη.

Ακολούθησε έντονη διαμάχη ανάμεσα στην πρόεδρο και έναν εκ των συνηγόρων τον Σπύρο Ρομποτή ο οποίος κατηγόρησε την πρόεδρο για μεροληψία, με τη διαμάχη να φουντώνει όταν ακούστηκε η φράση “η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια”. “Λέτε οτι δεν είμαι έντιμη; Απαιτώ να διαγράψετε αμέσως αυτή τη φράση που αποτελεί αιχμή για το πρόσωπο μου”, είπε η πρόεδρος με τον κ.Ρομποτή να απαντά πως δεν πρόκειται να σβηστεί τίποτα.

Μετά από λίγα λεπτά ο εισαγγελέας ζήτησε τη διακοπή της δίκης, προκειμένου να ασχοληθεί με το αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και να βγει η σχετική απόφαση για την απομάκρυνση της ή μη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ατελιέ τέχνης» Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία...

“Στα βήματα του χρόνου” από το Χορευτικό Συγκρότημα Λεωνιδίου

Στα βήματα του χρόνου θα κινηθεί το χορευτικό συγκρότημα...

Αργολίδα: Θανάσιμος τραυματισμός 45χρονου δικυκλιστή

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο