Δίκη “μαύρης χήρας” – Όλα τα στοιχεία της πρώτης ημέρας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μια πολυσέλιδη δήλωση από την πλευρά της οικογένειας του δολοφονημένου καπετάνιου ξεκίνησε η πρώτη ημέρα της δίκης της «μαύρης χήρας» από την Κοιλάδα Αργολίδας στο δικαστήριο Τρίπολης.

Στις σελίδες αυτές που ανέγνωσε ο κ.Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας του καπετάνιου αναφέρθηκαν τα εξής:

– Από το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε αποδεικνύεται πως η κατηγορουμένη δολοφόνησε το σύζυγο της σε ήρεμη μάλιστα ψυχική κατάσταση.

– Αλλοιώθηκε το σκηνικό του εγκλήματος, για να πιστέψουμε πως επρόκειτο για αυτοκτονία.

– Βάλανε το όπλο κάτω από το κεφάλι του θύματος. Αν είχε αυτοπυροβοληθεί κατά την πτώση του το όπλο θα είχε εκσφενδονιστεί.

– Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ένα μαχαίρι με το γενετικό υλικό του θανόντος. Θέλουν να φανεί πως ο καπετάνιος είχε μένος, αλλά αυτό δεν στέκει καθώς δεν προκάλεσε ούτε γρατζουνιά σε κανέναν.

– Τα κλειδιά για το σπίτι του Αλεξανδρή (τόπος εγκλήματος) ήταν πάνω στην μηχανή του θανόντος, άρα δεν μπήκε μόνος του στο σπίτι για να μπορέσει να βρει το όπλο και το μαχαίρι.

– Η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης – όπως αναφέρει και μάρτυρας μας- ήταν ενήμερες για το συμβάν πολύ πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία και καθάρισαν και τον τόπο του εγκλήματος

– Αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε, καθώς ο ιατροδικαστής κατέθεσε πως το χτύπημα στο κεφάλι δεν ήταν εξ΄επαφής.

– Η κατηγορούμενη – σύμφωνα με μάρτυρες – πηγαινοερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι του Αλεξανδρή – και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να είναι μαζί ο καπετάνιος. Είχε προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια της κοινωνίας. Μιλούσαν όλοι για εξωσυζυγικές σχέσεις και για το οτι απαιτούσε ανέσεις και λούσα.

– Σε παλιότερο τσακωμό τους η κατηγορούμενη είχε τραυματίσει τον καπετάνιο στο χέρι με ένα μαχαίρι.

– Ακόμα και ο δάσκαλος της κόρης της κατέθεσε πως τον προσέλκυσε ερωτικά και φαινόταν σαν να ψαχνόταν.

Από την άλλη πλευρά ο κ.Ρομποτής – δικηγόρος υπεράσπισης της Δήμητρας Βούλγαρη (μαύρη χήρα) ανέφερε μεταξύ άλλων:

– Ξεκινάμε μια δίκη και έχουμε βγάλει ήδη ένοχο. Κανένας μάρτυρας δεν μπορεί να πει πως την είδε στο σημείο την ώρα του φονικού.

– Δεν μιλάμε για αυτοκτονία, αλλά για φόνο. Οι πραγματικοί ένοχοι όμως είναι εκει έξω.

– Κάλεσαν την κατηγορούμενη να απολογηθεί χωρίς την παρουσία δικηγόρο. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Δεν υπέγραψε τίποτα όμως επομένως δεν υπάρχει απολογία-ομολογία.

– – θα αποδείξουμε με μάρτυρες, πως η κατηγορουμενη την ώρα του φονικού βρισκόταν σε άλλο σημείο.

– Ο εισαγγελέας που υπέγραψε την ομολογία της – που δεν φέρει την υπογραφή της ίδιας – την πάτησε και εκτέθηκε.

Η δίκη άρχισε με την κατηγορουμένη να δηλώνει “αθώα” στην πρόεδρο, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες για φόνο, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και συνεχίστηκε με την κατάθεση της 13χρονης κόρης του καπετάνιου – χωρίς να γίνουν γνωστά τα όσα δήλωσε – καθώς έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ηλικίας του παιδιού.

Ακολούθησε η κατάθεση της αδελφής του καπετάνιου, η οποία μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως τα τελευταία 15χρόνια δεν διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του αδελφού της. «Πριν κάποια χρόνια τα παιδιά μου είχαν δει την κατηγορούμενη με έναν νεαρό και από τότε είχαμε παρεξηγηθεί και δεν μιλούσαμε με τη νύφη μου, γιατί μας κατηγόρησε πως κυκλοφορούσαμε φήμες γι αυτήν. Με τον αδελφό μου είχαμε μια τυπική καλημέρα. Ερχόταν από τον φούρνο που δουλεύω, αλλά δεν λέγαμε πολλά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η γυναίκα του τον σκότωσε, γιατί το ομολόγησε»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πατέρας του καπετάνιου ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Του έτρωγε τα λεφτά. Ήταν πάντα τσακωμένοι και ρημαγμένοι. Όλα τα λεφτά που έβγαζε ο γιος μου 4000 – 5000 ευρώ τα έδινε στη γυναίκα του για να πληρώνει αυτή και τα δάνεια, αλλά δεν τα πλήρωνε ποτέ!, ενώ πρόσθεσε: Έκανε μάγια. Δεν τη θέλαμε για νύφη. Δεν θέλαμε να μπλέξει με αυτή την οικογένεια»

Παράλληλα ο πατέρας του θύματος τόνισε: «Την παραμονή του γάμου τους είχαν χωρίσει. Εγώ τον έπεισα να γυρίσει πίσω», ενώ συμπλήρωσε: «Αν είχε παράλληλη σχέση ο γιος μου, έκανε πολύ καλα. Αυτή είχε πάει με όλη την Περιφέρεια».

Τέλος αναφορικά με το σπίτι του Αλεξανδρή δήλωσε: «Ήταν κολλητοί με τον Αλεξανδρή. Και η νύφη μου πήγαινε συνέχεια εκεί. Τρώγανε και πίνανε μαζί. Τη μέρα του φονικού, είχαν τσακωθεί και η νύφη μου είχε πάει από το βράδυ να κοιμηθεί στου Αλεξανδρή. Ήξερε πως θα την βρει εκεί το πρωί και πήγε να μιλήσουν και το παιδί μου σκοτώθηκε. Θέλω να μπει μέσα ισόβια».

Ακολούθησε η κατάθεση της 39χρονης κα.Δημαράκη, η οποία εργαζόταν μαζί με τον καπετάνιο στη βίλα γνωστού εφοπλιστή… (δείτε ΕΔΩ τα όσα κατέθεσε)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο