ΔΗΜΑΡΑΚΗ: “Ο καπετάνιος με φλέρταρε – Το ανεχόμουν γιατί τον λυπόμουν…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντάσεις, διαπληκτισμοί και αντιδικίες δεν έλειψαν στην πρώτη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης της «μαύρης χήρας» από την Κοιλάδα Αργολίδας που κατηγορείται πως δολοφόνησε τον καπετάνιο σύζυγο της.

Στο δικαστήριο Τρίπολης εξετάστηκαν ως μάρτυρες την Πέμπτη (17/11) η 13χρονη κόρη του θανόντος και της κατηγορουμένης (κεκλεισμένων των θυρών), η αδελφή και ο πατέρας του καπετάνιου, καθώς και η 39χρονη Δημαράκη που φήμες την παρουσίαζαν να έχει ερωτική σχέση με τον καπετάνιο, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχε κανένα ερωτικό δέσιμο μεταξύ τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η κα. Δημαράκη,

– Τον καπετάνιο τον γνώριζα 7 μήνες, απ΄ όταν άρχισα να εργάζομαι ως καμαριέρα στη βίλα του εφοπλιστή κ.Γουλανδρή.

– Έχω ένα παιδί από προηγούμενο γάμο μου και τώρα είμαι αρραβωνιασμένη με τον σύντροφο μου που είμαστε 4 χρόνια μαζί και σχεδιάζουμε σύντομα να παντρευτούμε.

– Με τον καπετάνιο μιλούσαμε καθημερινά. Είχε ανάγκη από κάπου να πιαστεί. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα.

– Μιλούσαμε πολύ, γιατί και εγώ είχα ένα δύσκολο διαζύγιο και ίσως ήθελε και αυτός να χωρίσει και να φτιάξει τη ζωή του όπως εγώ.

– Μεταξύ μας υπήρχε φιλική σχέση και ένα φλερτ, στο οποίο έδειχνα ανοχή γιατί τον λυπόμουν. Δεν το κρύβω πως κολακευόμουν, αλλά δεν τον είχα ερωτευτεί και δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας.

– Η αλήθεια είναι πως τη μέρα της δολοφονίας ήξερα ότι είναι άρρωστος και του έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε «που είσαι καρδιά μου; θες να έρθω;» και στην πλάκα τον ρωτούσα αν ήθελε να του κάνω τη νοσοκόμα. Ήταν απλά μια από τις πλάκες που κάναμε μεταξύ μας, δεν το εννοούσα πως θα πήγαινα να του κάνω τη νοσοκόμα.

– Τον τελευταίο καιρό ήταν αμίλητος. Δεν ήθελε να είναι μαζί με τη γυναίκα του, γιατί δεν ήταν ευτυχισμένος. Είχε συνέχεια μια έννοια πως τον απατά. Είχε ζήλια και απέχθεια μαζί. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω μαζί της.

– Ο σύντροφός μου ήξερε για τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε (περίπου 1700 στον αριθμό σε διάστημα 2 μηνών όπως αποδείχθηκε από την άρση απορρήτου). Τον είχε γνωρίσει μάλιστα και είχαμε συναντηθεί και έξω μια-δυο φορές.

– Τη σύζυγο του και κατηγορούμενη την είχα γνωρίσει. Μάλιστα όταν είχαμε πολύ δουλειά στη βίλα μια φορά, είχε προθυμοποιηθεί να κρατήσει και το παιδί μου , για να παίξει με το δικό της.

– Μετά από όλα αυτά απολύθηκα από τη βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ: 

 Άρχισε η δίκη της “μαύρης χήρας” – Οι δηλώσεις και το… άλλοθι! (video)

– Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Τρίπολη (video)

– Αυλαία στην πρώτη μέρα της δίκης της “μαύρης χήρας” – Η στιγμή της αποχώρησης (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο