ΠΥΡΓΟΣ: Η “μαϊμού” αγγελία και τα 3.000 ευρώ που έκαναν “φτερά”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θύμα απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ένας κάτοικος του Πύργου Ηλείας, ο οποίος προσπάθησε να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου.

Αναζητώντας μια καλή ευκαιρία, ο 53χρονος εντόπισε μια αγγελία για πώληση αυτοκινήτου έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ.

Τηλεφώνησε στον αριθμό που αναγραφόταν στην αγγελία και συμφώνησε με τον πωλητή να του καταθέσει ως προκαταβολή, σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό των 3.000 ευρώ. Από τότε -σύμφωνα με το patrisnews.gr – έχουν περάσει πολλές ημέρες, ωστόσο ο… πωλητής έχει γίνει άφαντος με τα χρήματα της προκαταβολής.

Ο 53χρονος απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, καταγγέλοντας το περιστατικό και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστων για απάτη. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κύκλωμα που έχει εξαπατήσει κι άλλους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Tουρκική εισβολή στην Κύπρο: 50 χρόνια από τη μεγάλη τραγωδία

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο