Σήμερα, Πέμπτη 30/3 είναι η επικρατέστερη ημέρα για το «άνοιγμα» του Taxisnet και την έναρξη υποβολών των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Υπαλλήλων του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Τίρυνθας για αναληθές δημοσίευμα που αφορά κλοπή καλωδίου. 
Σε σύλληψη 5 ατόμων συνολικά για περιπτώσεις κλοπών και 1 για απάτη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ , δείτε αναλυτικά: 
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -760- οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά -312- παραβάσεις Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες κάνναβης.
Μικρό παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και δεν ειδοποίησαν ποτέ τους γονείς του σε Νηπιαγωγείο της Κορίνθου, όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/3 στην Τρίπολη.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση οχημάτων και πυροσβεστών από το Ναύπλιο το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαρτίου για πυρκαγιά στα Ίρια Αργολίδας.
Σήμερα το πρωί 29/3, αυτοκίνητο πέρασε το προστατευτικό σύρμα και έπεσε σε χαντάκι που έχει δημιουργηθεί λόγω των έργων της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)  εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.
Στην πραγματοποίηση 6 συλλήψεων για διάφορα αδικήματα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη 28/03.
Σελίδα 1 από 160

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

Δημοφιλή στην Κοινωνία

Error: No articles to display

logofootermedia