Δήμος Καλαμάτας

«…Ας τραγουδήσουμε μαζί/μαζί να ονειρευτούμε/ τη διαφορετικότητα όλοι να σεβαστούμε…». Με το τραγούδι αυτό και με τον ρυθμό που έδιναν τα χέρια των γονέων θεατών, εισήλθαν τα παιδιά του ΚΔΑΜΜΕΑ Δήμου Καλαμάτας στον χώρο του αμφιθεάτρου για να ξεκινήσει η…
Τέσσερις Γαλάζιες Σημαίες θα κοσμούν και φέτος τις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας. Οι Γαλάζιες Σημαίες, αποτελούν ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας, το οποίο απονέμεται με αυστηρά κριτήρια.
Αύριο Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 20.30, το 10ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας θα φιλοξενήσει στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας τον παγκοσμίου φήμης σολίστ Marco Tamayo.
Με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο συναντήθηκαν μέλη του νέο Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας, υπό τον πρόεδρό του Νικόλαο Καραγιαννίδη.
Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Δήμο Καλαμάτας. Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας η τραγουδοποιός και πολυσχιδής καλλιτέχνης Μαρίνα Σάττι μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή και συναρπαστική μουσική εμπειρία!
Να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους που δημιουργούν κινδύνους πυρκαγιάς αλλά και εστίες άλλων προβλημάτων, κάλεσε τους ιδιοκτήτες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας.
Η πόλη της Καλαμάτας αποτελεί το οικονομικό, εμπορικό και διοικητικό κέντρο της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου ενώ η γεωγραφική της θέση και το εύκρατο μεσογειακό της κλίμα την καθιστούν μια από τις πιο χαρισματικές πόλεις της Ελλάδας.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε συ σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.
Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2022, από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, η σύσταση και το καταστατικό του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Καλαμάτας με την επωνυμία «Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Καλαμάτας Μονοπρόσωπη Α.
Μεγάλη τουριστική ευκαιρία αποτελούν για την Καλαμάτα οι "ασημένιοι ταξιδιώτες", δηλαδή οι τουρίστες άνω των 50 ετών. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2022, στη διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης του Δήμου Καλαμάτας για τα αποτελέσματα…
Σελίδα 1 από 395

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia