Accessibility Tools

  1. ΚΥΡΙΑ
  2. ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  3. ΑΡΚΑΔΙΑ
  4. ΑΧΑΪΑ
  5. ΗΛΕΙΑ
  6. ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  7. ΛΑΚΩΝΙΑ
  8. ΜΕΣΣΗΝΙΑ

video webtv

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Τρίτη 28-11, 01:00 | κατ.: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σύμβαση για την μεταφορά και διανομή αδιάθετων ποσοτήτων τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την μεταφορά και διανομή αδιάθετων ποσοτήτων τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Σπάρτης όσιο Νίκωνα τον “Μετανοείτε”

Στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Σπάρτης όσιο Νίκωνα τον “Μετανοείτε” παρέστη χθες Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην λακωνική πρωτεύουσα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας...

Τρίτη 28-11-2023, 01:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η 2η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης ανάδειξης του ευρύτερου χώρου του Ασκληπιείου Επιδαύρου σε αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πάρκο 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την δεύτερη τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Επιδαύρου, αντικείμενο της οποίας είναι η ανάδειξη του ευρύτερου χώρου του Ασκληπιείου Επιδαύρου σε αρχαιολογικό και περιβαλλον...

Τρίτη 28-11-2023, 01:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

myθέρμανση: Ποιοι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το επίδομα

Δευτέρα 27-11, 12:14 | κατ.: Η τσέπη μου

myθέρμανση: Ποιοι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το επίδομα

Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα myθέρμανση για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, με τα ποσά φέτος να κυμαίνονται από 100 έως 800 ευρώ.

Το Facebook πλέον θα σου επιτρέπει να βγάζεις χρήματα από τα posts σου

Απριλίου 24, 2016
Η ομάδα κρούσης που δημιούργησε στο Λονδίνο, φαίνεται ότι «κατέβασε» μία σούπερ ιδέα για να συνεχίσουν οι χρήστες να μοιράζονται μοναδικό πρωτογενές υλικό

Πριν από αρκετούς μήνες, όταν διαπιστώθηκε – προς μεγάλο προβληματισμό του ιδρυτή του Facebook – ότι οι χρήστες του κοινωνικού του δικτύου έχουν μειώσει αισθητά τη συχνότητα με την οποία μοιράζονται πρωτογενές, προσωπικό υλικό τους μέσω του δικτύου, δημιουργήθηκε μία ομάδα κρούσης στο Λονδίνο με αποστολή της να «κατεβάσει» ιδέες, που θα αναστρέψουν αυτή την ανησυχητική τάση. Όσο η συγκεκριμένη ομάδα επεξεργαζόταν ιδέες, ο Ζούκερμπεργκ προχωρούσε στην ανακοίνωση καινοτομιών στο δίκτυο του – ανακοινώσεις που έρχονταν η μία μετά την άλλη – και οι οποίες, όμως, αφορούσαν περισσότερο τη σχέση του δικτύου με brands και εταιρείες, παρά εκείνην, την απείρως πιο σημαντική, με τους χρήστες.

Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε και αυτή η ώρα και οι επικεφαλής του δικτύου επέστρεψαν με κάτι πολύ καλό, που αφορά τους χρήστες και κυρίως τα κίνητρα που μπορούν να τους κρατήσουν όχι απλώς «εντός» κοινωνικού δικτύου, αλλά δραστήριους και παραγωγικούς σε ό,τι αφορά το κουμπάκι “share”.

Έτσι, ακολουθώντας τα βήματα του Youtube, το Facebook ετοιμάζεται να επιτρέψει στους χρήστες του να βγάζουν κέρδος από κάθε ποστάρισμα τους, υπό προϋποθέσεις, φυσικά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα “The Verge”, το σκεπτικό στηρίζεται στη δημιουργία ενός διαδικτυακού κουμπαρά, που θα επιτρέπει σε φίλους και followers ενός χρήστη να αφήνουν… tip, για κάθε έξυπνη ιδέα, που χρειάζεται επιχορήγηση, για μία κίνηση αλληλεγγύης που χρειάζεται στήριξη και για οτιδήποτε καινοτόμο θα παρουσιάζει κάποιος στο official page του. Επίσης, προς αυτή την κατεύθυνση, θα δημιουργηθεί ένα “call to action” κουμπί, με το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να καθοδηγήσει φίλους και ακόλουθους σε συγκεκριμένα post και δράσεις.

Για την ώρα δεν είναι σαφές πότε το κοινωνικό δίκτυο σκοπεύει να λανσάρει αυτή τη νέα παροχή προς τους χρήστες. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά γράφεται είναι πολύ πιθανό να «κυκλοφόρησε» πρώτα η είδηση για να τεσταριστούν αντιδράσεις, που θα βοηθήσουν το σκεπτικό των υπεύθυνων του δικτύου. Είναι, επίσης, ένα δείγμα ότι οι ιδρυτές του Facebook αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν και άλλες οικονομικές πηγές, στις οποίες μπορεί να στραφεί και αυτές δεν είναι άλλες από τους χρήστες του.

Και σίγουρα, όπως επισημαίνεται και στο σχετικό ρεπορτάζ, είναι μια καλή ιδέα σε δημιουργική εξέλιξη, που χρειάζεται λίγη περισσότερη στόχευση για να οδηγήσει τον Ζούκερμπεργκ σε ακόμη ένα καινοτόμο βήμα στο διαδίκτυο. Αυτή, όμως, είναι μία μετριοπαθής εκτίμηση. Όπως σχολιάζουν εδώ και λίγες μέρες χρηματιστηριακοί κύκλοι – και αποτυπώνεται μέσω αρθρογραφίας σε μεγάλες εφημερίδες – αν ο Ζούκερμπεργκ κάνει ένα τέτοιο, οικονομικής πλέον φύσης, «άνοιγμα» στους χρήστες, ίσως να μιλάμε για πραγματική επανάσταση.

Πηγή: lifo.gr

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia