Οι νέοι της Φιγαλείας δίπλα και στα παιδικά χωριά sos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό το Πάσχα ήταν ξεχωριστό για όλους. Ο Σύλλογός Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό την στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη βρέθηκε δίπλα και στη δομή ‘’ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS’’ Μεσσηνίας, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα και πρώτες ύλες οι οποίες ξεπέρασαν τα 150 κιλά.

Πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή στη πόλη της Καλαμάτας ώστε να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της και να παραδώσει τις ποσότητες που συγκέντρωσε για να μοιραστούν σε παιδιά και οικογένειες που βοηθά η δομή εν’ όψη Πάσχα.
Η συγκέντρωση των υλικών αγαθών περιλάμβανε ποσότητες σε Ελαιόλαδο από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας και της Αμαλιάδας, Αλεύρι, Ζάχαρη, μέλι και ποσότητες ξηράς τροφής.
Η υποδοχή στη δομή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας ήταν θερμή ενώ μετά την παράδοση των τροφίμων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις ανάγκες της δομής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και οικογένειες καθώς και πως η δομή μπορεί να στηριχθεί έμπρακτα από φορείς της ευρύτερης περιοχής.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο