Στη Λυνίσταινα Ολυμπίας ο Φυσιολατρικός Όμιλος Πειραιά |14-15 Μαρτίου 2020

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και ορειβασία από το Φανάρι Ανδρίτσαινας στο Κάστρο Λυνίσταινας και από εκεί στο χωριό.

Εξόρμηση στην Επαρχία Ολυμπίας και πιο συγκεκριμένα σε Φανάρι και Λυνίσταινα Ολυμπίας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Φυσιολατρικός Όμιλος Πειραιώς με δεκάδες μέλη του το Σαββατοκυρίακο 14-15 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και ορειβασία από το Φανάρι Ανδρίτσαινας στο Κάστρο Λυνίσταινας και από εκεί στο χωριό. Υψομετρικές διαφορές με υπέροχη θέα και φόντο την περιοχή Βάσσες Φιγαλείας και το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Ο τερματισμός στη Λυνίσταινα θα περιλαμβάνει τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του ορεινού αυτού οικισμού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...
Μετάβαση στο περιεχόμενο