Ηλικιωμένη πυροβόλησε ληστή: «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» (vid)

Άρχισε να την χτυπάει με ένα ξύλο στο πρόσωπο, καταγγέλλει η 87χρονη γυναίκα – Ήταν η πέμπτη φορά που έμπαιναν στο σπίτι της.

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/3UP1CAs0YE8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ήταν η πέμπτη φορά σε διάστημα περίπου τριών μηνών που διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στον Πύργο. Αυτή τη φορά, όμως, η 87χρονη αποφάσισε να μην μείνει άπραγη και τώρα κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αυτό γιατί πυροβόλησε τον δράστη με το αεροβόλο που είχε στην κουζίνα.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στην εκπομπή Live News, ήταν μεσημέρι Δευτέρας και εκείνη είχε ξαπλώσει στην κουζίνα, όταν ξαφνικά είδε έναν άνδρα να μπαίνει από την πόρτα: «Ήμουν ξαπλωμένη. Βλέπω ότι η πόρτα ανοίγει. Είχε ξαναέρθει αυτός. Τρελάθηκα», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε μπει ξανά στο σπίτι της και έψαχνε για χρήματα και χρυσαφικά.

Ο δράστης όμως επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα χτυπώντας την με ένα ξύλο στο πρόσωπο. Τότε η 87χρονη άρπαξε το αεροβόλο που είχε στο σπίτι της και τον πυροβόλισε. Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης εξαφανίστηκε και η 87χρονη κάλεσε την αστυνομία.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. «Ας πάω φυλακή», καταθέτει η ηλικιωμένη, «θα το τραβήξω και αυτό. Έχω περάσει πάρα πολλά».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο