Κλήσεις εναερίως με Drones από την ΕΛ.ΑΣ στον δρόμο καρμανιόλα – «Όλα τα ‘χει η Μαριορή ο φερετζές τής λείπει»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι ενώ σχεδόν καθημερινά θρηνούμε θύματα στον δρόμο της Πατρών- Πύργου, ολοένα και πληθαίνουν οι ανακοινώσεις για την κατασκευή του.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα όλες οι καθέκαστες κυβερνήσεις ανακοινώνουν την κατασκευή του νέου ασφαλούς αυτοκινητόδρομου καθώς και διάφορα στάδια υλοποίησης του χωρίς όμως κανένα απολύτως έργο να ξεκινά!

Ο υπάρχων αυτή την στιγμή αυτοκινητόδρομος είναι ανοικτού τύπου με διασταυρώσεις που συνδέουν τις πόλεις με τα χωριά διότι κατασκευάστηκε την δεκαετία του ‘80 με χρήματα από την Παγκόσμια Τράπεζα με σκοπό την ταχεία μεταφορά των προϊόντων και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

Αντί να κατασκευαστεί επιτέλους αυτός ο αγροτικός δρόμος προκειμένου να παύσουμε να θρηνούμε θύματα ανακοινώνεται η παρακολούθηση της κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία με DRONES όπου θα κόβει εναερίως κλήσεις!

«Όλα τα ‘χει η Μαριορή ο φερετζές τής λείπει»!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο