Πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένο μόλις πήρε την σύνταξη των 360 ευρώ

Πρόστιμο που επιβλήθηκε στην περιοχή της Κρέστενας χθες σε έναν συνταξιούχο αγρότη.

Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρέστενα της Ηλείας όπου αστυνομικοί του ΑΤ καθώς πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει την αγροτική σύνταξη των 360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή δεν είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω… από τη μύτη!

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Μάκη Νοδάρου στον IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας.

apokalypseis.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο