Εξιχνιάστηκαν κλοπές στο Τραγανό, στο Σκουροχώρι και στο Κολύρι Ηλείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δράστες είναι τέσσερις ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις κλοπές, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε χωριά της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 37, 31, 30 και 23 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες από την 15/03/2020 έως την 25/03/2020 είχαν διαρρήξει μια οικία και δυο αποθήκες στο Τραγανό, στο Σκουροχώρι και στο Κολύρι Ηλείας, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει οικιακές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, μια φυσιγγιοθήκη και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ μέρος κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο