«Πράσινο φως» από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση των ΤΕΠ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Προμήθεια και Εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 233.925 ευρώ που αφορά την ολοκλήρωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Το θέμα απασχόλησε προ ημερήσιας διάταξης τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 και ήταν η δεύτερη που έγινε με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Όπως εξήγησε κατά την εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, το έργο, που θα υλοποιηθεί μέσω προγραμματικής σύμβασης του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Αμαλιάδας και του Δήμου Ηλιδας, θα συμβάλει καθοριστικά στην ετοιμότητα και προετοιμασία χώρων εντός της υφιστάμενης νοσοκομειακής μονάδας για να ανταποκριθεί σε έκτακτες καταστάσεις λόγω του κινδύνου περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο