Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Έργο CI-NOVATEC στην Αρχαία Ολυμπία

Αυγούστου 06, 2020
Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Έργο CI-NOVATEC στην Αρχαία Ολυμπία & Εκπαίδευση των μελών των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού και των μελών των φορέων χάραξης πολιτικής.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του έργου CI-NOVATEC - “Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα – Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism ECosystems” του Προγράμματος Interreg V-Α Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020, διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μελών των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού και των μελών των φορέων χάραξης πολιτικής στην Αρχαία Ολυμπία, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στο ξενοδοχείο Europa Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, ο οποίος μίλησε για τις δυνατότητες της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και για το σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας. Συνοπτική περιγραφή του έργου και παρουσίαση του προωθητικού υλικού έκανε η υπεύθυνη κ. Καραπάνου Βίκυ.

Στην ημερίδα, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω COVID19, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού, εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαχειριστές τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος και τοπικών εκδηλώσεων με έδρα την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και εκπρόσωποι φορέων διοίκησης και χάραξης πολιτικής.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη συνολική πορεία υλοποίησης του έργου και για τις δυνατότητες της πλατφόρμας που δημιουργήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του έργου CI-NOVATEC, όσον αφορά στην καταγραφή των απόψεων και της ικανοποίησης των επισκεπτών της περιοχής αλλά και στον τρόπο χρήσης της για την προβολή των επιχειρήσεων και της περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας γενικότερα.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia