Δραματική η κατάσταση στην Ανδρίτσαινα από το δεύτερο lockdown

Δεκεμβρίου 21, 2020
Η Ανδρίτσαινα είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές, όχι μόνο της Ηλείας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Είναι μία πανέμορφη κοινότητα γεμάτη με πετρόκτιστα και διατηρητέα κτήρια, με πανέμορφα λιθόστρωτα σοκάκια τα οποία χαίρεσαι να τα περπατάς, με μία καταπληκτική θέα που παρόμοια της πολύ δύσκολα συναντάς.

Δυστυχώς όμως η Ανδρίτσαινα αυτό το δεύτερο lockdown βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού το κλείσιμο των ξενοδοχείων και η μη έλευση των τουριστών που έρχονταν για τριήμερα και εποχές σαν και αυτές που διανύουμε, τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, την έχουν μετατρέψει πλέον σε μία έρημη περιοχή, χωρίς ζωή, χωρίς οικονομική κίνηση.

Πέρα από όλα αυτά, τα προβλήματα που προέκυψαν από το lockdown λόγω του κορωνοιού, ήρθε να προστεθεί και το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και του ATM, το οποίο εξυπηρετούσε όχι μόνο τους κατοίκους της Ανδρίτσαινας και των γύρω κοινοτήτων του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αλλά και πολλές περιοχές της γειτονικής Αρκαδίας.

Οι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας φοβούνται ότι πλέον η περιοχή θα εγκαταλειφθεί τελείως και θα γίνει μια κοινότητα «φάντασμα» με αποτέλεσμα όλη αυτή η ομορφιά να πάει κυριολεκτικά χαμένη.

patrisnews.com

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2203 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr