Δήμος Ανδρίτσενας - Κρεστένων

Αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας. Ο συλληφθείς με συνεργό του, καλλιεργούσε φέτος, σε δασώδη περιοχή της Βοιωτίας ακόμη μια φυτεία κάνναβης, που αποτελούνταν από (360) δενδρύλλια
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Φανάρι Ανδρίτσαινας Ηλείας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Σημαντική δωρεά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων έγινε πριν από λίγες μέρες από την ALPHA BANK. Πρόκειται για ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα τα αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας και του προσωπικού αυτής. 
Ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιεί αυτές τις μέρες το Π.Κ Κρεστένων στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των νέων Εθελοντών Πυροσβεστών που αναμένεται να ενταχθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα κατά το μήνα Απρίλιο.
Πλημμύρισαν καλλιέργειες, μεγάλες ζημιές σε δρόμους.
Σημαντικές είναι οι καταστροφές που προκλήθηκαν, κυρίως στα εσπεριδοειδή, από την χθεσινή δυνατή βροχόπτωση, τον ισχυρό άνεμο, αλλά και το χαλάζι, που έπληξε τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.
Η Ανδρίτσαινα είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές, όχι μόνο της Ηλείας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Είναι ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των ορεινών οικισμών.
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 13:30 περίπου το μεσημέρι, στην περιοχή Καλλιθέα της Ανδρίτσαινας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μέρες το έργο υδροδότησης του αρχαιολογικού χώρου των Βασσών Φιγαλείας και του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα από το Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.
Σελίδα 1 από 2

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia