Τέλος εποχής για το Mega – Δείτε το πρώτο και το τελευταίο του δελτίο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από 27 χρόνια, η αυλαία για τον ενημερωτικό τομέα του Μεγάλου Καναλιού έπεσε στης (14/09/2016) το μεσημέρι.

[iframe src=”https://embed.reembed.com/www.newsbomb.gr/2b72BD15z5Z-2rcqXD1_2SxN” allowfullscreen frameborder=”0″ width=”650″ height=”365″ ]

[iframe src=”https://embed.reembed.com/www.newsbomb.gr/1sjRIX1VDYXV1tThTm0lK4jf” allowfullscreen frameborder=”0″ width=”650″ height=”365″ ]

Ειδικότερα, η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (14/09/2016) το δελτίο το οποίο απ’ ότι φαίνεται ήταν και το τελευταίο μετά από 27 χρόνια για το Μεγάλο Κανάλι.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν ήδη κάνει επίσχεση εργασίας, οπότε από σήμερα (15/09/2016) δεν θα υπάρχει κανένας για να παρουσιάσει αλλά και να προετοιμάσει δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, τελειώνει οριστικά μια πορεία σχεδόν τριών δεκαετιών στη διάρκεια των οποίων το δελτίο ειδήσεων του Mega όχι μόνο κατέγραφε τα υψηλότερα, συνήθως, νούμερα τηλεθέασης αλλά ήταν και σημείο αναφοράς δημοσιογραφικών και πολιτικών εξελίξεων. Κακά τα ψέματα το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού είχε επί σειρά ετών υψηλό ειδικό βάρος. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, σημείωσε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς…».

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τo πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega που παρουσίασε το 1989 η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και το τελευταίο (;) με τη Μαρία Σαράφογλου.   

 

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • MEGA
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο