Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων νήσων ενημερώνει τα μέλη του

Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΔΕΗ Πελ/νησου – Ηπείρου – Ιονίων νήσων ενημερώνει τα μέλη του.

Με σοφία έχετε κάνει την επιλογή σας να είστε μέλη του συλλόγου μας.

Η ανεξάρτητη φωνή μας αξιολογήθηκε ως σημαντική και χρήσιμη, κερδίσαμε θέση στην καρδιά σας ως ένας διάφανος ,ανεξάρτητος και μαχητικός σύλλογος.

Με το δημιουργικό μας έργο στην ενημέρωση καθημερινά και στην προσπάθεια λύσης των προβλημάτων που απασχολούν τους συνταξιούχους. Κάποιοι ενοχλούνται με αυτό τον τρόπο σκέψης ,ας ζήσουν στην μοναξιά τους.

Αναγνωρίζουμε το μέγεθος της ευθύνης που μας αναλογεί, έχουμε μια νέα ανθρωποκεντρική νοοτροπία και αποτάσσουμε την πρακτική του παρελθόντος. Για αυτό προτείνουμε να δείξουμε όλοι μαζί αγάπη και σεβασμό για όλους, να εργαστούμε για να δώσουμε λύσεις και θα αντιταχθούμε σε κάθε αλαζονική συμπεριφορά.

Είμαστε θεματοφύλακες των συνταξιούχων.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι εκπρόσωπος στο Νομό Κορινθίας θα είναι ο οργανωτικός γραμματέας Μιχόπουλος Ηλίας τηλ. επικ/ας 6936118305

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο πρόεδρος  ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Ο Γεν.Γραμματέας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο