Επιμελητήριο Αρκαδίας: Η μεγαλύτερη γιορτή Street Food στην Τρίπολη

Ιουνίου 17, 2022
Tο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τhis is Arcadia» συνδιοργανώνει με τον Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης δημιουργούν μία τριήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!!!

Η Τρίπολη ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το «Tripoli Street Food Festival», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Ιουνίου 2022, υπό την επιμέλεια της εταιρείας Soulfood Thessaloniki OE. H πλατεία Άρεως θα μεταμορφωθεί σ’ ένα «γευστικό» χωριό με διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, food market, kitchen lab, kids’ corner και μουσική από DJs!
Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 17/6 18:00-00:00, Σάββατο – Κυριακή 18-19/6, 12:00-00:00
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ»
Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρες 5 μ.μ.– 9:30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη) θα πραγματοποιηθεί το 3ο σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων».
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

«ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ». Ενημερωτική Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές»

logofootermedia