Facebook: Χρησιμοποιείς το messenger; Τότε οπωσδήποτε πρέπει να διαβάσεις αυτό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Facebook αναγκάζει τα τελευταία χρόνια τους χρήστες smartphone και tablet να κατεβάζουν την εφαρμογή messenger προκειμένου να ανταλλάσουν μηνύματα.

 

Οι χρήστες που προχωρούν στην εγκατάσταση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων καλούνται να αποδεκτούν τους όρους χρήσης.
AdTech Ad

Είναι μία συνήθης πρακτική από όταν άρχισαν να χρησιμοποιούνται μαζικά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάθε πρόγραμμα που εγκαθίσταται να απαιτεί την αποδοχή των όρων χρήσης.

Ποτέ, κανείς δεν έχει διαβάσει τους περίφημους αυτούς όρους. Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το messenger. Μόνο που οι όροι της εφαρμογής αυτής που αποδεχτήκατε χωρίς να διαβάσετε περιλαμβάνουν κάτι τρομακτικό!

Ένας από τους όρους χρήσης του messenger, που έχετε ήδη αποδεχτεί, όπως θα δείτε και παρακάτω, είναι η ελευθερία να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής σας όποτε θέλει και ακόμη να καταγράφει τις συνομιλίες σας κατά το δοκούν!

mesentzer

Πηγή: diaforetiko

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο