Το Παρίσι σε ομηρία: Εικόνες από τη νύχτα τρόμου

Νοεμβρίου 14, 2015
Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε τέσσερις επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονο σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.

 

Sky News Live

Τελευταία τροποποίηση στις 14 Νοεμβρίου 2015 %00:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia