Αυτός είναι ο τρόπος για να δεις ποιοι έχουν παρακολουθήσει το προφίλ σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γνωρίζεις ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να διαπιστώσεις αν υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν εισέλθει στο προφίλ σου στο Facebook, πέρα από αυτά που έχεις ήδη προσθέσει στη λίστα των φίλων σου;

Η σχετική εφαρμογή που έτρεχε εντός Facebook στο παρελθόν, για το ποιοι είδαν το προφίλ σου, έχει πια καταργηθεί, όμως έστω και έμμεσα υπάρχει τρόπος να έχετε μια σχετική εικόνα.

Πώς; Μπαίνοντας στη λειτουργία «Βρες φίλους», θα διαπιστώσετε ότι το Facebook αυτόματα σας προτείνει κάποια άτομα που μπορεί να σας φαίνονται άσχετα εκ πρώτης όψεος, όμως 9 στα 10 έχουν επισκεφτεί το προφίλ σας.

Και κάπως έτσι θα έχετε μια σχετική εικόνα για το ποιοι είναι αυτοί, ώστε όποιον ή όποια επιθυμείτε να κινήσετε τη διαδικασία αιτήματος φιλίας.

newsbomb.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • facebook
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο