Πελοπόννησος Ειδήσεις Ροή | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει ανοιχτό καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (ώρες 12:30-14:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» έκοψε την βασιλόπιτά του για το νέο έτος και τίμησε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για την πολύτιμη στήριξή του προς τον Όμιλο, τη χρονιά που πέρασε.
Βασικά σημεία της ομιλίας του βουλευτή Αρκαδίας σήμερα στη Βουλή αναφορικά με την τροπολογία που αφορά τις εγκληματικές και νεοναζιστικές οργανώσεις
Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, την Πέμπτη 9/2/2023, θα λειτουργήσουν κανονικά οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών, σε ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης.
Σας γνωρίζουμε ότι τα σχολεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου το οποίο θα παραμείνει κλειστό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες.
Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, από συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και εργολάβων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν κλαδέματα, καθαρισμούς και περιποίηση - βελτίωση του αστικού πρασίνου.
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανίχνευση και Διαχείριση Περιπτώσεων γυναικών θυμάτων βίας από τους Επαγγελματίες του ΕΣΥ - Καλές πρακτικές και Εργαλεία στη διάθεση των Υγειονομικών», πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών θυμάτων Βίας του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 7116

logofootermedia