Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη Θεσσαλονίκη για το Δήμο Καλαμάτας. Περισσότεροι από 350 εκθέτες από 16 χώρες θα φιλοξενηθούν στη φετινή Detrop Boutique και Artozyma στους χώρους της ΔΕΘ – Helexpo το διήμερο 22-24 Φεβρουαρίου, ενώ οι εκθέσεις θα υποδεχθούν και 230 hosted buyers και εμπορικούς επισκέπτες από 32 χώρες.

Στους Χειμερινούς Περιφερειακούς Αγώνες 9, 10, 11 και 12 ετών θα συμμετάσχει το τμήμα της Προαγωνιστικής Ομάδας του ΚΟΑΤ, το ενεργό αυτό κολυμβητικό Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Ένα εκπληκτικό θέαμα στον ουρανό της Αργολίδας, πάνω από το Άργος έως τις Μυκήνες όπου τεράστια σμήνη από πουλιά σε απίστευτους σχηματισμούς, δημιουργούν μαγικές χορογραφίες που συχνά χαρακτηρίζονται και θαύμα της φύσης, αφού αποτελούν άλυτο μυστήριο για την επιστημονική κοινότητα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει με ποιόν τρόπο τα πουλιά πετυχαίνουν αυτούς τους άψογους σχηματισμούς.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τους Πρέσβεις της Αρμενίας και της Ρωσίας, Fadey Charchoghlyan και Andrey Maslov, αντίστοιχα.

Η Επιτροπή αποκαλύπτει, σήμερα, τη στρατηγική της που θα καταστήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό επωφελή για όλους. Η στρατηγική, προτεραιότητα της οποίας είναι ο άνθρωπος, ανοίγει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και ενισχύει την ανάπτυξη μιας αξιόπιστης τεχνολογίας υπέρ μιας ανοικτής και δημοκρατικής κοινωνίας και μιας δυναμικής και βιώσιμης οικονομίας.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικη στην Ηλεία. Δράστης είναι ένας 22χρονος αλλοδαπός που εξανάγκαζε μια 17χρονη ομοεθνή του να εκδίδεται σε αλλοδαπούς τους τελευταίους έξι μήνες

Ταξί παρέσυρε άλογο στην Π.E.O Ισθμού – Επιδαύρου, ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε ενώ το άτυχο ζώο έχασε τη ζωή του.

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για τα 2500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών - που και αυτή αφορούσε τον Ανατολικό Επεκτατισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου @6:15 μμ.- 9:00 μμ ο Δήμος Σπάρτης διοργανώνει στο Mystras Grand Palace Resort, ένα ιδιαίτερα επίκαιρο SPARTA FORUM Συμπόσιο, με θέμα, «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας»!

Σελίδα 1 από 5319

logofootermedia