Τον Αστυνομικό διευθυντή Αρκαδίας και τους διοικητές του αστυνομικού τμήματος Τρίπολης και του τμήματος Ασφαλείας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης

Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΑ.

Στη δομή φιλοξενίας στο στρατόπεδο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν οι 269 μετανάστες μεταξύ των οποίων είναι και 98 παιδιά, οι οποίοι απομακρύνθηκαν σήμερα από την Αστυνομία, κατά την εκκένωση των υπό κατάληψη κτηρίων στην πλατεία Βάθη.

O Νεκτάριος Φαρμάκης στα γραφεία του ΣΕΒ Π&ΔΕ: «Ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας»

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε την Πέμπτη το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Με άλλη μία ξεχωριστή επιστημονική ημερίδα, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να υλοποιεί το ετήσιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει σχεδιάσει έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας και των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Ιατρικής επιστήμης.

Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε τον λαϊκισμό του στην άκρη, και αρχίζει να εντάσσει μία προς μία όλες τις πράξεις που ωρίμασε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας Βασίλειο Μπαζάνη, την Αντιπρόεδρο Δήμητρα Δημοπούλου και την ταμία του Συνδέσμου Χαρά Νικολακοπούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο ιστορικό Δημαρχείο.

Σελίδα 1 από 4947

logofootermedia