Ο ΟΠΕΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020   Την έναρξη του κύκλου κινητικότητας στο Δημόσιο για το έτος 2020 ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος με εγκυκλίους προς τους φορείς και με προθεσμία ως τις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να υποβληθούν σχετικά αιτήματα για μετατάξεις ή και αποσπάσεις προσωπικού. Η κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, μια ειδική διαδικασία μετάταξης…

The post Ο ΟΠΕΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020  appeared first on ΟΠΕΚΑ.

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

 

Την έναρξη του κύκλου κινητικότητας στο Δημόσιο για το έτος 2020 ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος με εγκυκλίους προς τους φορείς και με προθεσμία ως τις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να υποβληθούν σχετικά αιτήματα για μετατάξεις ή και αποσπάσεις προσωπικού.

Η κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, μια ειδική διαδικασία μετάταξης των δημοσίων υπαλλήλων σχεδιάστηκε ως ένας στρατηγικής σημασίας και άμεσης προτεραιότητας στόχος.

Ο  πρώτος σκοπός είναι διαρθρωτικός και αποσκοπεί στην ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού σε δημόσιες υπηρεσίες. Ο δεύτερος αφορά στην άμεση κάλυψη κενών θέσεων και αναγκών κατά προτεραιότητα σε υπηρεσίες κοινωνικές και εξυπηρέτησης του πολίτη, καθώς και η κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες στις οποίες καταγράφονται μεγάλα κενά από συνταξιοδοτήσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο ΟΠΕΚΑ συμμετέχει για τρίτη φορά στη διαδικασία της κινητικότητας με σχετικό αίτημα στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη συμμετοχή στον Α’ Κύκλο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας 2020 προκειμένου να καλυφθούν 15 θέσεις μόνιμου προσωπικού με μετάταξη από άλλους φορείς του Δημοσίου.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΕΚΑ

The post Ο ΟΠΕΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020  appeared first on ΟΠΕΚΑ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο