Έκθεση “Lamia Expo” 2022

Αυγούστου 09, 2022
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τους επαγγελματίες για την έκθεση “Lamia Expo” η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Μετά από 7 χρόνια απουσίας, γίνεται επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας με την Lamia Expo να αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Κεντρικής Ελλάδας και όχι μόνο.
Οι επιχειρήσεις που μπορούν να συμμετέχουν ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου, της οικογένειας – παιδιού – εκπαίδευσης – γυναικείας ομορφιάς κ.λπ.
H εταιρεία Pro Expo με το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της δεσμεύεται για την εύρυθμη προετοιμασία και προβολή της έκθεσης με σκοπό την απόλυτη επιτυχία σε συμμετοχή και επισκεψιμότητα.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για περίπτερο δομής εσωτερικού χώρου.
Στο περίπτερο δομής συμπεριλαμβάνονται: διαχωριστικά από πλαίσια αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χωρίσματα από μελαμίνη, μετώπη από τραβέρσες αλουμινίου και υλικό πληρώσεως από μελαμίνη ύψους 0,30 μ., εκτύπωση επωνυμίας στη μετώπη του περιπτέρου, μοκέτα, 1 γραφείο, 2 καρέκλες και 1 πρίζα, βασικός φωτισμός (1 σποτ των 100 watt/3 τ.μ.), καθαριότητα & φύλαξη του χώρου, προβολή των στοιχείων σας στον κατάλογο εκθετών.

logofootermedia