Ιουλίου 22, 2020

Δημιουργήστε το Video που αξίζει στην επιχείρησή σας !

To StudioKouros με την εμπειρία, την αξιοπιστία, τη γνώση και τον συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει σας παρέχει την υπηρεσία δημιουργίας Storytelling videos-αφήγηση επικοινωνιακών ιστοριών- με σκοπό να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας ή τα προϊόντα σας.

Το Storytelling ή αλλιώς αφήγηση ιστοριών είναι μέρος της καθημερινότητάς μας κι αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο αναζωογόνησης της επιχείρησή σας.  Δίνοντας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ταυτότητα, μέσω της δημιουργίας video-ιστοριών οι οποίες οφείλουν να μοιάζουν πραγματικές, να είναι αυθεντικές και προπάντων εμπνευσμένες, μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας και να οδηγήσετε το κοινό  σε ένα ταξίδι που λαχταρούν να ζήσουν.

Μια απλή ιστορία όπου κυριαρχεί το όνομα της επιχείρησης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό στόχων καθώς και την επίτευξη ουσιαστικών αποτελεσμάτων, μέσω της προσωπικής σύνδεσης της επωνυμίας του προϊόντος και του καταναλωτή.

Ενδεχομένως στις μέρες μας το  Storytelling να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης του κοινού μέσα από αληθινές ιστορίες που θα προκαλούν συναισθήματα και βιώματα ενεργοποιώντας την ανάγκη να ακολουθήσουν το προβαλλόμενο προϊόν.

Εμείς με επαγγελματισμό κι προσήλωση σ’ αυτό που γνωρίζουμε και εξελίσσουμε 24 χρόνια τώρα, αναλαμβάνουμε την παραγωγή ολιγόλεπτων video προώθησης και στοχευόμενης διαφήμισης της επιχείρησής σας, με γνώμονα ότι «το μάρκετινγκ δεν αφορά πλέον αυτά που κάνετε, αλλά τις ιστορίες που διηγείστε».

Τα video που θα δημιουργηθούν υπάρχει η δυνατότητα να προβληθούν στο τηλεοπτικό σταθμό Ionian channel που εκπέμπει σε 12 νομούς της περιφέρειας (1,500,00 πληθυσμό) Πελοποννήσου, της Νότιας Στερεάς Ελλάδας και του Ιονίου. Δείτε εδώ  https://ioniantv.gr/ionian-id/ .

Επίσης αναλαμβάνουμε και προωθητικές ενέργειες για εσάς σε social media(facebook & Instagram) της επιχειρησής σας.

Σας παρέχουμε δημοσίευση επίσης στην ενημερωτική ιστοσελίδα PNA.GR (Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε μια προσφορά για την επιχείρησή σας, οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα (COVID 19) και η ποιότητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του StudioKouros 

Studiokouros  Τηλ. επικοινωνίας: 2731 100933 & 6979-193322

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: studiokouros@gmail.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 13:43

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia