Σύλλογος Καφεστιατορων  Αρκαδίας: Χωρίς τη δυναμική στήριξη της πολιτείας οδεύουμε προς αναρίθμητα μόνιμα λουκέτα των επιχειρήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλλογος Καφεστιατορων  Αρκαδίας: Ήρθε η ώρα η Ελληνική Πολιτεία να υποστηρίξει κι εμάς, χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους, αλλά δυναμικά με προορατικότητα για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Κύριε Πρόεδρε και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια της Πολιτείας για την επίλυση του προβλήματος της πανδημίας και μέσα από αυτή την επιστολή θέλουμε επιπροσθέτως να επαινέσουμε την ηρωική προσπάθεια που καταβάλει το Υγειονομικό Δυναμικό της χώρας μας (Γιατροί, Νοσηλευτές, ΕΚΑΒ, βοηθητικό προσωπικό στα Νοσοκομεία).

Δυστυχώς όμως έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, χωρίς τη δυναμική στήριξη της πολιτείας οδεύουμε προς αναρίθμητα μόνιμα λουκέτα των επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες της Εστίασης, για πολλά χρόνια υποστηρίζουν την Ελληνική Οικονομία. Ειδικά στο Νομό μας υποστηρίζουν την Τοπική Οικονομία, καταβάλλοντας υψηλούς φόρους προς το Δημόσιο-ΟΣΑ, απασχολώντας υψηλό αριθμό εργαζομένων με καλές αμοιβές και ειδικά νεαρές ηλικίες που μαστίζονται από την ανεργία και φυσικά διακινούν μεγάλα κεφάλαια με την αγορά αγαθών.

Ήρθε η ώρα η Ελληνική Πολιτεία να υποστηρίξει κι εμάς, χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους, αλλά δυναμικά με προορατικότητα για το μέλλον. Προς αυτή τη κατεύθυνση, παρακαλούμε και για δικές σας -άμεσες- υποστηρικτικές ενέργειες.

Ο Επιμελητηριακός Θεσμός είναι το Επίσημο Συμβουλευτικό Όργανο του Κράτους και ζητάμε τη παρέμβασή σας στην Ελληνική Κυβέρνηση. Επίσης ζητάμε τη συνδρομή των Βουλευτών του Νομού μας και ιδιαιτέρως του Υφυπουργού του κου Βλάση για τη βοήθεια τους έτσι ώστε να εισακουστούν άμεσα τα αιτήματα μας.

Παρότι εκφράζουμε αιτήματα που αφορούν τον Κλάδο μας, οφείλουμε να ευχηθούμε σε ΟΛΟ τον Επιχειρηματικό Κόσμο να είναι πρωτίστως υγιείς, να έχουν δύναμη και υπομονή και να ξεπεραστεί αυτή η άνευ προηγουμένου δύσκολη κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ομαλά για τον καθένα μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο