Εγκαινιάσθηκε η 11η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαινιάσθηκε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη η 11η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015» του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Σκοπός της έκθεσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο, είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία του Νομού Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης να επισκεφθούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό περιπτέρων που αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των προϊόντων και υπηρεσιών του νομού μας και όχι μόνο, καθώς και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά τις παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις του νομού.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξουν ενημερωτικές ημερίδες καθώς και προγραμματισμένες επισκέψεις, παρουσιάσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις με Εμπορικούς Ακολούθους των Ελληνικών Πρεσβειών και αντιπροσωπειών των Διμερών Επιμελητηρίων.

Η Έκθεση – Αργολίδα 2015 – φιλοδοξεί να αποτελέσει το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Αργολίδα αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο