Ιανουαρίου 19, 2021

Επιχειρήσεις

Στον τρόπο που θα επαναλειτουργήσει η αγορά από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το αναμενόμενο άνοιγμα μέρους της αγοράς από την προσεχή Δευτέρα, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι σε θέση να κάνει επίσημες ανακοινώσεις, καθώς θα προηγηθεί η σύσκεψη.
Αναλυτικά παραδείγματα για το τι ισχύει με την απαλλαγή και τις μειώσεις ενοικίων των επιχειρήσεων - Τι λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες και πώς αποζημιώνονται
Πρόσκληση: "Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου", διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση.
Τα προβλήματα και προοπτικές των Επαγγελματιών, των Βιοτεχνών και των εμπόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκαν σε Διαδικτυακή Συνεδρίαση των Προέδρων των ΟΕΒΕ Πελοποννήσου.
Έναν οδηγό με 11 ερωτήσεις απαντήσεις για το click in shop, τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένων εμπορικών καταστημάτων αν ανοίξουν τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου αλλά και για τις εκπτωτικές αγορές που θα γίνονται εντός καταστήματος με ραντεβού δημοσίευσε το Περιφερειακό Επιμελητήριο…
Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για το λιανεμπόριο καθώς μικρά και μεγάλα καταστήματα λειτούργησαν στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, κυρίως δηλαδή με ηλεκτρονικές αγορές και όσο πρόλαβαν με τη μέθοδο του click away.
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος.
Η απόφαση της κυβέρνησης για εφαρμογή πιο αυστηρού lockdown με νέα μέτρα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου σηματοδοτεί το προσωρινό τέλος του click away λόγω του κορωνοϊού. 
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Σάββατο, τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα που λειτουργούν με click away, καθώς η 2η Ιανουαρίου είναι η μέρα που πραγματοποιούνται παραδοσιακά οι απογραφές.
Σελίδα 1 από 48

logofootermedia