Επιχειρήσεις

Πρόσκληση για συμμετοχή στη δράση “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού”, απευθύνει η ΕΥΔΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
H ανάρτηση πινακίδας στην έδρα της επιχείρησης που θα αναφέρει ότι έχει ληφθεί η βοήθεια των 600/800/534/300€ ή η επιστρεπτέα προκαταβολή (ανάλογα την περίπτωση) είναι υποχρεωτική. Επίσης θα έπρεπε να αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης εφόσον υπάρχει.
To StudioKouros με την εμπειρία, την αξιοπιστία, τη γνώση και τον συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει σας παρέχει την υπηρεσία δημιουργίας Storytelling videos-αφήγηση επικοινωνιακών ιστοριών- με σκοπό να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας…
Συνήλθαν στην Αθήνα τα μέλη της Επιτροπής Πνευματικών Δικαιωμάτων, που έχει συστήσει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στις 15 και 16/07/2020 στα γραφεία της ΚΕΕΕ.
Δεδομένης της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και των τεράστιων δυσεπίλυτων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα οι πολύ μικρές επιχειρήσεις, είναι επιβεβλημένη η παράταση της υποχρεωτικής αντικατάστασης ή αναβάθμισης των ταμειακών μηχανών σύμφωνα με την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Π.Ο.Ε.Ε.).
H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, μέλος του ΕΦΕΠΑΕ , γίνεται η πρώτη εταιρία στο χώρο που αποκτά πιστοποίηση για την εφαρμογή του προτύπου ISO37001:2017 που αφορά την καταπολέμηση της δωροδοκίας.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρακολούθησαν οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19.
Τους τελευταίους μήνες έχουν εκδοθεί αναρίθμητες ΠΝΠ, υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι ώστε να αποκτήσουν ισχύ και να καθοριστούν οι διαδικασίες και η εφαρμογή σειράς κρίσιμων και άμεσης προτεραιότητας ζητημάτων σχετικών με τον περιορισμό των δυσμενών επιπτώσεων που επέφερε η υγειονομική…
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 η 5η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο με τη συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η πρόσκληση που θα δημοσιοποιηθεί, έχει προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ και αφορά την δράση 3.α.3.1 (Δημιουργία Θερμοκοιτίδων Νέων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια).
Σελίδα 1 από 44

logofootermedia