Σύσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ με αντιπεριφερειάρχες στην Τρίπολη, την Τετάρτη 7 Απριλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 7 Απριλίου, ώρα 1.00 μμ, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή και του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Η σύσκεψη αυτή αφορά τις πρόσφατες καταστροφές σε γεωργική παραγωγή από ακραία καιρικά φαινόμενα σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης θα κατατεθούν και γενικότερες απόψεις σχετικά με την ανάγκη αναθεώρησης και βελτίωσης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, προκειμένου να υπάρξει στο μέλλον αποτελεσματικότερη ασφαλιστική κάλυψη στους αγρότες μας, πράγμα που αποτελεί κοινό στόχο για όλους μας.
Παρόντες στη σύσκεψη αυτή θα είναι οι 5 χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Τάσος Γκιολής, Θόδωρος Βερούτης, Στάθης Αναστασόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης καθώς και οι διευθυντές των ΔΑΟΚ όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο