Ο προέδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε πληρωμές αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ μαζί με ΠΣΕΑ

Ο προέδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε πληρωμές ύψους 19 περίπου εκ. ευρώ σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό, την Μεγάλη Τετάρτη 15η Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  προέδρου ΕΛΓΑ για έκτακτη καταβολή αποζημιώσεων:

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων και ενισχύσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΕΛΓΑ πραγματοποιεί έκτακτη πληρωμή καταβολής αποζημιώσεων προ του εορτασμού του Πάσχα, την Μεγάλη Τετάρτη 15η Απριλίου 2020 ύψους 19 περίπου εκ. ευρώ σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό.

Επίσης την Μεγάλη Πέμπτη 16η Απριλίου 2020 θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Σε ώρες δοκιμασίας της κοινωνίας μας λόγω της γνωστής πανδημίας, ο ΕΛΓΑ στηρίζει εμπράκτως την Ελληνίδα και τον Έλληνα αγρότη.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο