Δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση στο “International Marketing Manager” στον αγροδιατροφικό τομέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, τετράμηνης διάρκειας, για ανέργους ή νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, απόφοιτους οικονομικών σχολών, έως 35 ετών, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν ώστε να αποκτήσουν τις δεξιότητες του Επαγγελματικού προφίλ του “International Marketing Manager”, με έμφαση στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Το E.B.E.A. στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Εθνική Ψηφιακή Συμμαχία, μια Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Καινοτομίας, των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Απασχόλησης, όπως και της προσπάθειάς του να υποστηρίξει τη διαδικασία διεθνοποίησης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ), καλεί ανέργους ή νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, απόφοιτους οικονομικών σχολών, έως 35 ετών, να συμμετάσχουν σε δωρεάν πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, τετράμηνης διάρκειας, ώστε να αποκτήσουν τις δεξιότητες του Επαγγελματικού προφίλ του “International Marketing Manager”, με έμφαση στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται για την υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο