ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ | Προσλήψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού Για Την Λειτουργία Νέας Πτέρυγας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσλήψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την λειτουργία νέας πτέρυγας.

Νοσηλευτές/τριες και φυσικοθεραπευτές/τριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) καθώς και φροντιστές/τριες ( ΥΕ ) ενδιαφέρεται να προσλάβει – με αορίστου σύμβασης εργασία – το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη ( 2o χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης – Τεγέας ).

Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης ( πτυχίο, άδεια άσκησης επαγγέλματος ) θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο.

Για τις θέσεις φροντιστών/τριών δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα ή γνώσεις.

Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα για τη λειτουργία νέας πτέρυγας νοσηλευομένων στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις αιτήσεις ενδιαφερομένων που θα γίνουν από κατοίκους μακρινών περιοχών ( εκτός Τρίπολης ) προσφέρεται δωρεάν διαμονή εντός του Κέντρου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης με πολλά καινοτόμα τμήματα ( τμήμα Νευροανάδρασης, τμήμα Ρομποτικής κλπ ) που θα σας εξασφαλίσουν μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της Υγείας και μια σημαντική προϋπηρεσία για το μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αναλυτικό βιογραφικό στο cv@palladion-rehab.gr και θα κληθούν όλοι για προφορική συνέντευξη.

Παράλληλα οι φοιτητές Σχολών Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ΚΑΑ [ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό τους στο ίδιο email ( cv@palladion-rehab.gr ).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο