Οικονομία

Οικονομία

Η Ακαδημία τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αναζητεί προπονητή/τρια για πλήρη ή μερική απασχόληση, που θα αναλάβει τμήματα του ομίλου και θα στελεχώσει την ήδη υπάρχουσα και επιτυχημένη προπονητική ομάδα των Γ. Παπαδόπουλου, Η. Γιαννακόπουλου και Σταθούλη.
Συμπληρωματική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER «Ανατολική Πελοπόννησος.
Προθεσμία έως και τις 30 Ιουλίου θα έχουν όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ενταχθούν στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή για τους κύκλους 3 έως 7.
Άνοιξε ξανά και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουλίου η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης με σκοπό την υποβολή των δικαιολογητικών αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, από δικαιούχους που δεν κατάφεραν να τα αναρτήσουν στην…
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
«Ανάσα» από τις «φοροελαφρύνσεις» δίνει φέτος η Εφορία - Οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο έως και το τέλος Αυγούστου προκειμένου να υποβάλλουν τη δήλωση τους. Πώς θα εξοφλήσουν οι φορολογούμενοι το «λογαριασμό» της Εφορίας.
Η ΚΥΑ για την εστίαση και τους χώρους ψυχαγωγίας.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής.
Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση βιοπαλαιστών αγροτών στην Τρίπολη, την Δευτέρα 19 Ιουλίου στο σταθμό του ΟΣΕ στις 11 π.μ.
Το άνοιγμα της πλατφόρμας «myΘερμανση» για το επίδομα θέρμανσης ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.
Σελίδα 1 από 361

logofootermedia