Οικονομία | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Οικονομία

Πέτρος Τατούλης: Σε απόλυτο φιάσκο μετατράπηκε το επικοινωνιακό «σόου» του κ.Νίκα με το οποίο προσπάθησε  να αναδείξει το δήθεν ενδιαφέρον του για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Πελοποννήσου.
Εκκρεμείς προσλήψεις του 2022 και του 2023, θα γίνουν με την διεξαγωγή του ΑΣΕΠ, εν όψει της εξέτασής του στις 4 Μαρτίου του 2023.

Peloponnese Wine Festival στην Αθήνα

Φεβρουαρίου 03, 2023
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των επισκεπτών στο Peloponnese Wine Festival Athens 2023.
Εκτός λειτουργίας είναι αυτή την ώρα το myTaxisNet, σήμερα Παρασκευή 03/02/2023 και ώρα 2:53μμ.
Προσβάσιμη είναι πλέον η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή δηλώσεων Ε9 του έτους 2024, για εκείνους που έχουν μεταβολές της περιουσιακής τους κατάσταση.
Την ολοκλήρωση της καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου, την προκαταβολή συντάξεων για τον ίδιο μήνα και την καταβολή των επιδομάτων του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για τον Ιανουάριο, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των…
Αυξημένες θα είναι οι ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας εξαιτίας του πληθωρισμού, καθώς σύμφωνα με το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο, οι ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών αυξάνονται με ποσοστό ίσιο με τον πληθωρισμό της προηγούμενης χρονιάς.
Αντιμέτωποι με μία νέα πραγματικότητα οι οδηγοί που θα προβούν σε ανανέωση του διπλώματος οδήγησης.
Μέσα σε μια εγκάρδια και ζέστη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 το μεσημέρι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ).
Με τις καταβολές των κύριων και επικουρικλων συντάξεων «ανοίγει» η αυλαία των πληρωμών του Φεβρουαρίου, σήμερα Πέμπτη 26/1.
Σελίδα 1 από 409

logofootermedia