Οικονομία | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Οικονομία

Ένας νέος μήνας υποχρεώσεων ξεκινάει σήμερα και η «ατζέντα» πολιτών και επιχειρήσεων περιλαμβάνει πέρα από τις σταθερές μηνιαίες υποχρεώσεις, επιπλέον προθεσμίες και πληρωμές.
Την παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 της δυνατότητας των καταστημάτων εστίασης να διατηρούν τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους πέραν του προβλεπόμενου στη άδεια προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών.
Η παράταση των ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού τα οποία προβλέπουν ανάμεσα στα άλλα, μέτρα που σχετίζονται με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, την καταβολή επιδομάτων στους δικαιούχους τους.
Καταβάλονται τα επιδόματα του Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους απο τον ΟΠΕΚΑ.
Η επάρκεια καυσόξυλων σε προσιτή τιμή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα στην τωρινή ενεργειακή κρίση και αποτελεί προτεραιότητα της Γενικής Γραμματείας Δασών.
Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν σχεδόν 2,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 5,5 εκατομμύρια δικαιούχους για τις συντάξεις και τα επιδόματα που θα δοθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Η Πελοποννησακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 22-7-2020, αποφασίζει να μην υλοποιήσει το πρόγραμμα της εγκυκλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) που αφορά στο «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης των Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις…
Ανοιχτή επιστολή, διαμαρτυρία, της Μεσσήνης Γαία ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία αναφέρεται στην καθυστέρηση της καταβολής της δικαιούμενης επιχορήγησης των 78.000 ευρώ, επιχορήγηση που προέρχεται από την ένταξη της εταιρίας στον αναπτυξιακό νόμο.
Με την αυτοπαραγωγή ρεύματος με φωτοβολταϊκά ξεχάστε δια παντός το ενεργειακό κόστος!!!
Σελίδα 1 από 400

Πρόγνωση Καιρού για Αγρότες

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia