Διατροφή

Στις 27 Φεβρουαρίου 2023, την Καθαρά Δευτέρα, ξεκινά η νηστεία της Σαρακοστής που διαρκεί, έως το Σάββατο 15 Απριλίου 2023.
Μάθε τα αίτα και τα συμπτώματα της τενοντίτιδας και πως μπορεί η διατροφή να βοηθήσει στη θεραπεία της.
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην κάνουν χρήση προϊόντος που προωθείται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής και υπογραμμίζει ότι το σκεύασμα περιλαμβάνει απαγορευμένες φαρμακευτικές ουσίες.
Η απόφαση εκδίδεται με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
Από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εκδόθηκε σύντομος οδηγός, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προστατευθεί από τυχόν προσπάθειες παραπλάνησης.
Η Vegan Fiesta Hellas είναι μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 10:00 – 21:00.
Το έργο Υγιεινό Γεύμα / Food4Inclusion στοχεύει στη δημιουργία δικτύου εστιατορίων το οποίο θα προσφέρει στους οικονομικά ευάλωτους πληθυσμούς υγιεινά γεύματα (Healthy Meals) σε μειωμένες τιμές μια δεδομένη ημέρα της εβδομάδας και στην προώθηση και προβολή αυτής τις πρακτικής σε όλη την Ευρώπη.
Είχες μια κουραστική μέρα και έχει έρθει η ώρα για το βραδινό σου γεύμα! Πιθανώς να μην έχεις στη διάθεσή σου χρόνο και να θέλεις κάτι που να ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα και να είναι ταυτόχρονα νόστιμο και θρεπτικό.
Τα πράσα είναι ένα υπέροχο λαχανικό. Μπορούν να καλλιεργηθούν ακόμη και σε δύσκολα εδάφη. Όπως αποκαλύπτουν οι ανασκαφές, ήταν βασικό στοιχείο της διατροφής των Αιγυπτίων και των κατοίκων της Μεσοποταμίας τουλάχιστον από τη 2η χιλιετία π.Χ. και μετά. Ιδιαίτερη αξία απέδιδαν στο πράσο οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι.
Η τριχόπτωση αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν περίπου 100.000 τρίχες στο κεφάλι τους και από αυτές μπορούν να χάνουν περίπου 50 με 100 τρίχες την ημέρα.
Σελίδα 1 από 44

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia