Ετοιμαστείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα από εισπρακτική εταιρεία όσοι οφείλεται στη ΔΕΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμβαση με εισπρακτική εταιρεία θα συνάψει η ΔΕΗ με στόχο να αυξήσει τουλάχιστον κατά 10% την εισπραξιμότητα των οφειλών προς την επιχείρηση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

«Αυτές οι πολιτικές διευκολύνσεων έφτασαν στα όριά τους γι’ αυτό χρειάζεται να ακολουθήσουμε πιο αποφασιστικές μεθόδους, προσλαμβάνοντας εταιρεία με εξειδίκευση στη συλλογή δεδομένων που μας υποσχέθηκε αύξηση άνω του 10% στην εισπραξιμότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παναγιωτάκης.

Παράλληλα ο πρόεδρος ο ΔΕΗ είπε ότι δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε και σε τιτλοποίηση χρεών μέσω ξένων funds.

Ο κ.Παναγιωτάκης, παρουσίασε επικαιροποιημένα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, το ελληνικό δημόσιο χρωστά στην εταιρεία 100 εκατ. ευρώ εκ των οποίων έχει γίνει διακανονισμός για τα 40 εκατ.

Όπως τόνισε ο κ.Παναγιωτάκης οι οφειλές των καταναλωτών χαμηλής και μεσαίας τάσης για τις ΔΕΗ, ΔΕΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ ανέρχονται σε 1,65 δις ευρώ εκ των οποίων έχουν διακανονιστεί τα 700 εκατ.

Οι οφειλές από καταναλωτές υψηλής τάσης ανέρχονται στα 345 εκατ. ευρώ εκ των οποίων έχει γίνει διακανονισμός για τα 60 εκατ.

Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία της ΔΕΗ, τα χρέη ανέρχονται συνολικά σε 2,1 δις ευρώ από τα οποία έχουν διακανονιστεί τα 800 εκατ.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΔΕΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο