Πιστώνονται σήμερα οι λογαριασμοί των δικαιούχων συνδεδεμένης ενίσχυσης ζαχαροτεύτλων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, 30 Ιανουαρίου, πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων συνδεδεμένης ενίσχυσης ζαχαρότευτλων, μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την επίσπευση των διαδικασιών. Πρόκειται, εξάλλου, για δέσμευση του Υπουργού, Σταύρου Αραχωβίτη, που έγινε πράξη.

Η φετινή τιμή της ενίσχυσης, σύμφωνα με την ΥΑ 132/15152/24-01-2019 είναι αυξημένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, στα 790 ευρώ/ha (79 ευρώ/στρέμμα). Συνολικά, πληρώνονται 335 παραγωγοί ζαχαρότευτλων με το ποσό των 886.380,10 ευρώ, ενώ 14 παραγωγοί δεν εντάχθηκαν στη σημερινή παρτίδα πληρωμής για διάφορους λόγους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεσμευτικές προσφορές για το Μιναγιώτικο Φράγμα | Δημήτρης Πτωχός: «Ημέρα που σηματοδοτεί πρόοδο και ενίσχυση των προσδοκιών»

«Ημέρα που σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο για την Πελοπόννησο και ενισχύει την προσδοκία μας για μια πιο παραγωγική γεωργία» χαρακτήρισε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου μέσω ΣΔΙΤ» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Αντίστροφη μέτρηση για το «42 ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ by Altion Tonovit»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης...
00:06:26

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο συνήγορος του 17χρονου που ξύρισε τον 12χρονο με φαλτσέτα (βίντεο)

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ