Φορολοταρία Μαΐου | Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η 17η φορολοταρία που αφορά στις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Απρίλιο. Η κλήρωση έγινε πριν από λίγο και από αυτήν προέκυψαν 556 τυχεροί οι οποίοι θα λάβουν από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.

Όπως κάθε μήνα κληρώθηκαν:

  • Ένας τυχερός που κερδίζει 50.000 ευρώ,

  • Πέντε που κερδίζουν 20.000 ευρώ,

  • Δέκα που κερδίζουν 5.000 ευρώ και

  • Πεντακόσιοι που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet ή να δουν τον κατάλογο των τυχερών λαχνών για την 17η κλήρωση.

Σημειώνεται πως στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου «Ιωάννης Συμεών Λαζαρίδης» θα παραμείνει κλειστό για σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου και αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 λόγω τεχνικών εργασιών. Για την επαναλειτουργία του, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Τρίπολη: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο (vid)

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι 22/7,...

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι δημότες για τα προβλήματα στην διαχείριση των απορριμμάτων

Σε τρεις άμεσες συμβάσεις για την ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες, για τους επόμενους δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο) προχωρά ο δήμος Κορινθίων, προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας. Αυτή η υποστελέχωση ήταν και η αιτία για το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, παρά την

ανακοίνωση – γνωστοποίηση αναβολής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (από 22/07/2023 σε 23/07/2023)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ αναβολής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 (σχετ. η υπ’ αριθ. 12586/16-07-2024 πρόσκληση), με εννέα (9) θέματα στην ημερήσια διάταξή της, αναβάλλεται σύμφωνα και με το άρθρο 3 του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο