Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση χρεών των αυτοαπασχολούμενων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενεργοποιήθηκε στο πληροφοριακό σύστημα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, η εφαρμογή για τη ρύθμιση οφειλών έως 50.000 ευρώ προς το ΚΕΑΟ σε έως 120 δόσεις για τους αυτοαπασχολούμενους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ (δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς).

Η πρόσβαση στην εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας  http://www.keyd.gov.gr/np_ocw_aithsh-link/.

Υπενθυμίζεται ότι για τους ελεύθερους επαγγελματίες του πρώην ΟΑΕΕ, η εφαρμογή έχει ενεργοποιηθεί από τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 και για τους αγρότες θα ενεργοποιηθεί εντός του Μαΐου. 

Στην ρύθμιση εντάσσονται οι αυτοαπασχολούμενοι, φυσικά πρόσωπα που αποκτούν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά δεν έχουν την πτωχευτική ικανότητα.

Συνεπώς εφόσον πληρούν και τις λοιπές προϋποθέσεις ένταξης μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ύψους έως 50.000 ευρώ προς το Δημόσιο, καθώς και έως 50.000 ευρώ προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

insider.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο