Μειώσεις στα διόδια για Κόρινθο-Τρίπολη-Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώσεις στις τιμές των διοδίων του οδικού άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2016 προς Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:00 της 1/1/2017), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2017.

Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών (5 ή 10 λεπτών) σε ορισμένους σταθμούς διοδίων.

a1diodia

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: 44χρονη έβαζε φωτιές γιατί της άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες

Στη 44χρονη που συνελήφθη στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης...

Εγκαίνια του Νέου Σχολικού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Χατζή

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού εγκαινιάστηκαν την Δευτέρα 26 Αυγούστου οι εγκαταστάσεις του σχολικού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Χατζή του Δήμου Μεσσήνης, παρουσία επίσης του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος. Ένα έργο που υλοποιήθηκε από την «Κτιριακές Υποδομές

Με εκατοντάδες φανουρόπιτες τίμησαν τον Άγιο Φανούριο σε χωριό του Ναυπλίου

Πανηγυρικά εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο χωριό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο