Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΤΕΕ Πελοποννήσου με θέμα “e-άδειες”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 1ης Οκτωβρίου 2018, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, η ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα e – Άδειες: Σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών “του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fJlo1slQyeg” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μηχανικοί από σχεδόν όλους τους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης έγινε η παρουσίαση του σχετικού πληροφοριακού συστήματος “e άδειες” από υπηρεσιακά στελέχη του Κεντρικού ΤΕΕ. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε διάλογος και οι παραβρισκόμενοι κατέθεσαν τις ανησυχίες τους, τις απορίες του και τις προτάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα είναι ενεργό πιλοτικά για την εξοικείωση των επαγγελματιών αλλά και των υπαλλήλων που εμπλέκονται στην διαδικασία, κυρίως της πολεοδομίας και θα ξεκινήσει κανονικά την λειτουργία του στις 15 /10.

Στο βίντεο μιλούν:

1. Η Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου κ. Χαρίκλεια Τσιώλη

2. Σταυρούλα Αγρίου Πολιτικός Μηχανικός Ειδική σύμβουλος του Υπουργού περιβάλλοντος κ. Σταθάκη

tee dio e adies

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κορινθία – Προς Ευρωστίνα το βασικό μέτωπο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην Κορινθία...

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ