LEADER/CLLD | Συμπληρωματική χρηματοδότηση για ιδιωτικές επενδύσεις στην Ανατολική Πελοπόννησο από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμπληρωματική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER «Ανατολική Πελοπόννησος.

Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα της Εταιρείας.

Μετά την παραπάνω έγκριση 29 νέες επενδύσεις συνολικής δημόσιας δαπάνης 3,8 εκατ. Ευρώ εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός των ιδιωτικών επενδύσεων του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, διαμορφώνεται πλέον στα 13.469.964,70 ευρώ δημόσια δαπάνη.

Τις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι των θετικά αξιολογημένων προτάσεων θα ενημερωθούν από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα σχετικά με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υπογραφή των συμβάσεων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος κ. Σπυρίδων Φλώρος και τα μέλη αυτής εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στις υπηρεσίες του και στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Οδ. Παπαγιαννίδη.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • LEADER

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας «μεταφέρονται» οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη...

Λόγω καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη – Αρκαδίες Ζάτουνα 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας με ώρα έναρξης στις 18:30 μ.μ. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας, το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις

Υποτονική χαρακτηρίζεται από τους εμπόρους η αγοραστική κίνηση κατά...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 69.291.040 ευρώ θα καταβληθούν σε 74.084...

Συνελήφθη 54χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ