Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πτωχός Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης, ο Βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κ. Ανδριανός Ιωάννης και ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Γαβρήλος Γεώργιος.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δανούσης Εμμανουήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρράς Δημήτριος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Μαγκλάρας Δημήτριος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παπαθανασίου Θεόδωρος, ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού κ. Ψυχογυιός Παναγιώτης και τα μέλη Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος και κ. Θωμόπουλος Γεώργιος.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας κ. Μαντζούνης Ιωάννης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και επικοινωνιών κ. Γανώσης Αναστάσιος, από το Δήμο Ερμιονίδας o Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κόκκαλης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περ/Ντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας, Πολιτικής Άμυνας & Αδέσποτων Ζώων κ. Τσαμαδός Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Νεολαίας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων & Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Βλάσση-Δημαράκη Ελένη, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ερμιόνης, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κουτούβαλης Δαμιανός, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Πραχαλιά Βασιλική, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης κα Στάπα Μαρία, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ. Μπίμπας Αριστείδης, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Πορτοχελίου κα Πήλιουρη Μαρία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αντωνοπούλου Αντωνία, κ. Αντουλινάκης Σπυρίδων, κ. Δημαράκης Ευάγγελος, κ. Λάμπρου Αναστάσιος, κα Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική και κ. Μαργέτας Ιωάννης. Επιπλέον παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Λυγερός Παναγιώτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Χρονόπουλος Παναγιώτης, η Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρείας Μελετών Ερμιονίδας κα Σκούρτη Βιβή και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος Τάσσος.

Έντονο και αμείωτο παρατηρήθηκε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και αυτή τη χρονιά για τα παραγόμενα προϊόντα της Αργολίδας, διαμορφώνοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας, ικανοποίησης και δικαίωσης στους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές.

Με θετικό πρόσημο και προοπτική ανάπτυξης αποτυπώνεται η πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει όλη την υποδομή για να υποστηρίξει και να αναδείξει τη δυναμική της Αργολικής επιχειρηματικότητας, να ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να συνεισφέρει στην τοπική οικονομία-κοινωνία.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους στην έκθεση και για την καλαίσθητη εμφάνιση των περιπτέρων τους.

Με πολλές και διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνεται το πρόγραμμα της φετινής έκθεσης «Γεύσεις & Όψεις», η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Αυγούστου και σας καλούμε να την επισκεφθείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Κυπαρισσία

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, η εξαφάνιση 86χρονης Αλεξάνδρας...

Ναύπακτος: Πατέρας μαχαίρωσε νεαρό που παρενοχλούσε την κόρη του

Ένας πατέρας στο χωριό Μαραθιά Δωρίδας, λίγο έξω από...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε δέκα περιοχές – Δείτε τον χάρτη

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς σήμερα Πέμπτη (23/08) σε 10 περιοχές...

Ο καιρός σήμερα: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο