Ποικίλες εκδηλώσεις και δρώμενα στον Δήμο Ναυπλιέων για την Τσικνοπέμπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ποικίλες εκδηλώσεις και δρώμενα που έρχονται από το βάθος των χρόνων και την παράδοσή μας ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει σήμερα, την Τσικνοπέμπτη.

Τολό – ΚΕΠ, ώρα 12:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, η Τοπική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικη εκδήλωση στο ΚΕΠ Τολού με dj, μουσική, χορό, τραγούδια και πολλές λιχουδιές.
? Χώρος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», ώρα 18:00
Ήθη και έθιμα της αποκριάς, αφήγηση παραμυθιού με μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκευή μάσκας (Αλικαρνασσού 10)
? Ασίνη, ώρα 18:30
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό.
? Πουλακίδα, ώρα 18:30
Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού με φωτιές, χορό και πολύ κέφι!
? ΠΡΟΝΟΙΑ – Μαρμαρένια Βρύση, ώρα 19:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στο πλαίσιο των Απόκρεω ντύνουν την Πρόνοια με μεγάλες δόσεις κεφιού, προβάλλοντας την παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα των ανθρώπων.
Γι’ αυτό… το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στη γραφική συνοικία της Πρόνοιας διοργανώνουν ένα πολύχρωμο και πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι με μοναδικό προορισμό το κέφι και τη χαρά, που θα πλαισιωθεί από την ορχήστρα αξιόλογων καλλιτεχνών και μουσικών, τους Γιάννη Καζά, Έλσα Νίκα, Ανδριανό Γκολέμη, Αλεξία Χιώτη, το Θεόφιλο Μετασίδη στο μπουζούκι, το Χάρη Δήμα στα κρουστά, το Βαγγέλη Τρίκουλη στην κιθάρα και τον καταπληκτικό σολίστα του κλαρίνου Αδριανό Δρούζα.

Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο Βρεφικό Τμήμα στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαμάτας

Στην ίδρυση και λειτουργία νέου βρεφικού τμήματος στον Β΄  Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και τη μετατροπή του σε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Καλαμάτας, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2024. Ο Β'  Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός θα λειτουργεί εφεξής με ένα τμήμα Βρεφικό 12 βρεφών και ένα τμήμα Νηπιακό 20 νηπίων. Η

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Αστικού ΚΤΕΛ

Στην έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του «ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α.Ε.» προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2024. Το Μνημόνιο συντάχθηκε από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεννόηση με το Αστικό ΚΤΕΛ, και αφορά στην οργανωμένη απομάκρυνση πληθυσμού σε περίπτωση φυσικών καταστροφών (πχ δασικής πυρκαγιάς

Με κουκλοθέατρο και θεατροπαιχνίδια συνεχίστηκε το 5ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε, χθες , Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων  (χώρος ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΓΟΝΙ), παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα ‘’Αυτοσχέδια Σκηνή’’. Η παράσταση εντασσόταν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του 5ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις. Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τις περιπέτειες του κλόουν Τζολί και της παρέας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου Επενδύει στην Καθαρή Ενέργεια

Σε συνέχεια της έγκρισης, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, δημιουργίας ενεργειακής κοινότητας για τις ανάγκες του προγράμματος «ΑΠΟΛΛΩΝ», πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην Αθήνα, μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, και της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρας Σδούκου. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ», το οποίο στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο