Αργολίδα: Βρήκε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε – Ηλικιωμένη ξέσπασε σε κλάματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εντιμότητα μιας γυναίκας στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Αγία Τριάδα Μιδέας στο Ναύπλιο, η οποία βρήκε πορτοφόλι που περιείχε 2.000 ευρώ και το παρέδωσε στην κάτοχο του.

Συμφωνα με πληροφορίες που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε, το περιστατικό συνέβη σε ζαχαροπλαστείο το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου όπου εργάζεται ως υπάλληλος η γυναίκα, όταν μια ηλικιωμένη μετά την αγορά της, ξέχασε το πορτοφόλι της με 2000 ευρώ.

Η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου η οποία είναι σύζυγος εν ενεργεία αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, άμεσα κινητοποιήθηκε με τον σύζυγό της και εντόπισαν την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Ν.Ηραίο, της παρέδωσαν το πορτοφόλι με το σημαντικό ποσό, εντελώς άθικτο.

Η ηλικιωμένη από την χαρά της ξέσπασε σε κλάματα, αφού πρώτα τους χιλιοευχαρίστησε για την πράξη τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο