Στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα παραβρέθηκαν στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραβρέθηκαν χθες στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO που πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον εκτελεστικό γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελο Νικήτα & την γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κα. Αγγελική Πουλοπούλου.

Σημαντική ήταν η παρουσία 140 περίπου επιχειρήσεων στην έκθεση κάτι που υποδηλώνει ότι η επιχειρηματικότητα παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορονοϊός, ο πόλεμος & η ενεργειακή κρίση παραμένει όρθια για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και ταλαιπωρούν τους πολίτες μας. Το ζητούμενο για όλους είναι η ανάπτυξη της Πελοποννήσου & της χώρας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, δήλωσαν τα στελέχη της Περιφέρειας.

received 470088031887049

received 624560176116430

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο