Από ρευματοκλοπή η φωτιά στο Κρανίδι Αργολίδας – Πρόστιμο 30.000€ οι δυο συλληφθέντες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δύο άνδρες δήλωσαν στην κατάθεσή τους, ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο, και στο παρελθόν είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

[iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=704606″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″ ]

Στη σύλληψη δύο ανδρών για τη φωτιά στο Κρανίδι προχώρησαν τα στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στο οικισμό που βρισκόταν έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο στο Κρανίδι, φαίνεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλλήψεις έγιναν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς υπήρξε μαρτυρία στην ΔΑΕΕ για δύο άνδρες που έκαναν ηλεκτρολογικές εργασίες σε εργοτάξιο της περιοχής, κοντά στο ξενοδοχείο που υπέστη ζημιές.

Οι δύο άνδρες δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο, και στο παρελθόν είχαν δουλέψει στην κατασκευή του.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου συνέλαβε τους δύο άνδρες την Τρίτη 5 Ιουλίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και θεωρούνται υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή και είναι αντιμέτωποι με διοικητικό πρόστιμο ύψους έως 30.000 ευρώ.

Σοβαρές ζημιές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα

Τα πλάνα που ελήφθησαν τη Δευτέρα αποτυπώνουν το μέγεθος της πύρινης λαίλαπας που ξέσπασε στην περιοχή. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και απείλησε το ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φλόγες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο